Horoscop complet AstroCafe pentru 06 - 12 noiembrie 2017! O saptamana grea pentru berbeci si lei

Horoscop complet AstroCafe pentru 06 - 12 noiembrie 2017! O saptamana grea pentru berbeci si lei
Horoscop complet AstroCafe pentru 06 - 12 noiembrie 2017! O saptamana grea pentru berbeci si lei

Citeste previziunile tale astrale complete pentru saptamana 6 - 12 noiembrie 2017.

Rac

Sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu tine însuţi. Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viaţă şi apoi în planurile personale şi profesionale. Sănătatea se îmbunătăţeşte vizibil, dar încă nu forţa nota. Vulnerabilizarea corpului fizic persistă. Ar fi bine să-ţi reorganizezi programul cotidian, astfel încât să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de relaxare. Planifică şedinţe de înfrumuseţare, de analize medicale suplimentare, dar orientează-te şi spre hobby-uri sau spre activităţi dragi sufletului tău.

Farmecul pe care îl emani în aceste zile va atrage susţinători pentru tot ce doreşti să întreprinzi. Primeşti bani, cadouri sau favoruri spre finele săptămânii.

Leu

Foarte importante sunt dialogurile cu prietenii şi cu susţinătorii din segmentul socio-profesional în care activezi. Ideile vehiculate în preajma ta, te vor inspira să creezi adevărate opere de artă fie la nivel de obiecte, fie la nivel mental de genul un plan extraordinar de afaceri sau de creştere a veniturilor dintr-o activitate dragă sufletului tău.

Relaţiile sentimentale încep să se stabilizeze, luând turnuri deosebite, dar benefice. Pe de altă parte ai nevoie de linişte şi relaxare departe de zumzetul cotidian. Retrage-te în locuri frumoase, meditează în tihnă, colorează mandale sau ascultă muzică înălţătoare. Vei reveni în mijlocul celorlalţi cu forţe proaspete.

Fecioara

O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuţii cu şefii, schimbarea statutului tău în cadrul unui grup de lucru, participarea la diverse reuniuni profesionale.

Însă şi acasă, membrii familiei te solicită pentru treburile gospodăreşti. Este nevoie să găseşti un echilibru între îndatoririle profesionale şi cele personale faţă de casă şi familie. Prietenii îţi sunt alături cu sfaturi şi idei bune. Totuşi evită să vorbeşti prea mult despre tine şi intenţiile tale. Ai nevoie deocamdată să aduni informaţii, să le procesezi în tihnă şi să-ţi trasezi noi direcţii personale şi profesionale. Schimbări majore şi definitive!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus in Scorpion zodiilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies