Horoscop complet AstroCafe pentru 1 februarie: Inceput de luna cu probleme pentu berbeci

Horoscop complet AstroCafe pentru 1 februarie: Inceput de luna cu probleme pentu berbeci
Horoscop complet AstroCafe pentru 1 februarie: Inceput de luna cu probleme pentu berbeci

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 februarie 2018.

Berbec

Relatiile sentimentale sunt subiectele principale ale acestei zile. Primesti imbolduri pentru a-ti pune ordine in relatia cu cineva drag. Ori te hotarasti sa inchei o relatie, ori vei dori sa o oficializezi. Discerne cu prudenta, pentru ca hotararile luate acum va trebui sa le duci la bun sfarsit. Sunt posibile si discutii contradictorii sau schimbari de atitudine in relatia parinte-copil. Spre seara, recomandata este o petrecere alaturi de cei dragi.

Taur

O zi excelenta pentru tine, deoarece ai mult spor si noroc la treburile gospodaresti. Se intrezaresc schimbari majore in spatial locativ si in relatiile familiale. Poti face curatenii generale, reamenajari de decor sau chiar te poti gandi la achizitionarea unei noi locuinte sau a unui teren. Pe de alta parte fii atent la sanatatea si problemele unui membru al familiei. Sunt posibile dialoguri aprinse, dar ai rabdare si asculta si parerile celorlalti.

Gemeni

Astazi s-ar putea sa faci un drum important. Fie este vorba despre o problema de familie, fie va trebui sa te ocupi de un curs. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati pot cunoaste turnuri deosebite. Provocarea momentului vizeaza sfera comunicarii si a relatiilor cu cei apropiati. Poate ar fi bine sa te indepartezi de unii prieteni pentru a face loc altora noi, mult mai de folos tie in aceasta etapa de viata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop 2018: Acestea sunt cele mai puternice zodii. Nimic nu le sta in cale anul acesta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies