Horoscop complet AstroCafe pentru 1 noiembrie: Prima zi din luna este benefica pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 1 noiembrie: Prima zi din luna este benefica pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 1 noiembrie: Prima zi din luna este benefica pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 noiembrie 2017.

Berbec

Daca tii ca totul sa decurga asa cum tu iti doresti, tot ce ai de facut este sa ai rabdare- se stie, doar cu rabdarea treci marea. Nu te impacienta atunci cand te simti stramtorat sau presat, pentru ca nu vei gasi solutia de care ai nevoie, in cazul in care actionezi din obligatie sau teama. O zi in care este indicat sa fii sincer cu tine insuti.

Taur

Este posibil sa te trezesti intr-o alta lume decat in cea in care te obisnuisesi sa traiesti. Chiar daca simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare sau chiar daca ai senzatia ca zbori pe covorul fermecat, aminteste-ti care este scopul caruia iti dedici resursele si continua in aceasta directie. Viziunile pe care astazi le ai te vor ajuta sa iti vezi visul realizat.

Gemeni

Desi traiesti cu impresia ca ai parte de toata libertatea din lume, astazi ai mari sanse de a pedala in gol.

Si totul se datoreaa doar talentului tau de a-ti imprastia atentia si energia intr-o multime de directii, fara a te concentra cu responsabilitate doar asupra unui singur scop. O zi in care este necesar a-ti alege cu grija prietenii si prioritatile.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Trei zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018. Traiesc iubiri interzise

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies