Horoscop complet AstroCafe pentru 13 ianuarie: O zi dificila pentru trei zodii. Nimic nu le merge bine

Horoscop complet AstroCafe pentru 13 ianuarie: O zi dificila pentru trei zodii. Nimic nu le merge bine
Horoscop complet AstroCafe pentru 13 ianuarie: O zi dificila pentru trei zodii. Nimic nu le merge bine

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 13 ianuarie 2018.

Berbec

 

Filozofia ta de viata va suferi modificari in acest weekend. Probabil in urma unor studii, cercetari sau discutii cu persoane experimentate in varii domenii de activitate te vei hotari sa abordezi cu totul altfel lumea si provocarile ei. Totusi, mentalul tau este labil si ar fi bine sa lasi deciziile sau observatiile importante pentru zilele urmatoare. Relaxeaza-te cu un film bun!

 

Taur

 

Zilele acestui weekend te predispune la cheltuieli impreuna cu partenerul de viata sau cu neamurile. Pe de alta parte, bugetul comun cu aceste persoane este insuficient pentru nevoile si mofturile tuturor. Selecteaza cheltuielile prioritare si lamureste aceste chestiuni si cu ceilalti. Recomadnabil este sa achiti mai intai taxele, facturile sau alte tipuri de datorii.

 

Gemeni

 

Raportarea la ceilalti, mai ales la o relatie parteneriala este dificil de gestionat si inteles la sfarsitul acestei saptamani. Poti avea senzatia ca toata lumea este impotriva ta si ca ar fi momentul sa iei masuri. Lumea nu are treaba cu tine, ci tu cu ea. Remodeleaza-ti felul de a fi si de a relationa. Tu iti esti cel mai bun prieten, partener, sustinator, dar si dusman veritabil.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cuplurile de zodii care divorteaza in 2018 - Isi spun "Adio" cu lacrimi si certuri

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies