Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 15 august: Probleme in iubire pentru o zodie, sanatate subreda pentru alta!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 15 august: Probleme in iubire pentru o zodie, sanatate subreda pentru alta!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 15 august: Probleme in iubire pentru o zodie, sanatate subreda pentru alta!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 15 august 2017.

Berbec

O zi buna de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate ca vrei mai mult decat îţi permite bugetul disponibil, astrele iti transmit că au grijă să-ţi ofere doar ce ai nevoie. Ar fi indicat sa faci un bilant al veniturilor din munca pe care o desfăşori. O discutie cu un prieten te ajută să vezi lucrurile mai clar si să-ţi trasezi noi direcţii în acest sens.

Taur

Este o zi minunata pentru tine. Debordezi de energie si reusesti sa îi molipsesti si pe cei din jur cu cheful tau de viata. Alcatuieste-ti un plan de activitati pentru urmatoarele saptamani. Bine ar fi sa incluzi in preocuparile tale cursuri de dezvoltare personala si relationala. Nevoia de a te pune in valoare este evidenta, astfel ca ceva retusuri la propria-ti persoana ar fi binevenite.

Gemeni

Ocupa-te de activitati usoare si vorbeste cat mai putin. Problemele de sanatate iti pot crea neplaceri, dar stii despre ce este vorba si cum sa le ameliorezi. In a doua parte a zilei te vei simti mult mai bine si vei reveni in mijlocul celor dragi. Incerca sa discuti cu un prieten apropiat despre cariera sau despre imbunatatirea pozitiei tale sociale.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodiile si casatoria: ce nativi ce grabesc la altar si ce zodii vor sa fie libere toata viata!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies