Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 16 noiembrie 2017.

Berbec

Temele financiare comune cu altii sunt la ordinea zilei. Pe de o parte esti nevoit sa achiti facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii. Insa, pe de alta parte, persoanele alaturi de care esti implicat in administrarea si folosirea unor bani si bunuri vor avea pretentii mari de la tine, in  sensul fie sa platesti tu mai mult consumul comun, fie sa te oferi sa investesti din bugetul tau in folosul lor.

Taur

Relatiile parteneriale sunt tumultoase, fiind posibil sa te desprinzi de unii colaboratori sau parteneri care de multa vreme iti obstructioneaza planurile personale sau profesionale. Ar fi bine sa lasi ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si sa nu fortezi nota, mai ales daca observi ca unele persoane, chiar si partenerul de viata, se indeparteaza de tine fara explicatii. Ai nevoie de revigorare in aceste relatii.

Gemeni

Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Posibil ca tendinta de a te afunda in treburile profesionale de la locul de munca sa fie mare si paguboasa astazi. Relatiile colegiale sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa vei gasi pe cineva din anturajul profesional care sa-ti ofere o mana de ajutor. De evitat, pe cat posibil consultatiile si analizele medicale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

4 zodii cu super puteri! Oricine si-ar dori sa le aiba in preajma

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies