Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 16 noiembrie: Probleme in familie pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 16 noiembrie 2017.

Rac

Relatiile sentimentale sunt tensionate, pentru ca una iti doresti din partea celor dragi si cu totul alta iti ofera acestia. Nevoile tale afective le poti indeplini fie ingrijind un animal de companie, fie o gradina, fie pur si simplu iubindu-te tu mai mult pe tine. Canalizeaza-ti eforturile spre activitatile specifice unui hobby, stabileste intalniri cu prietenii si lasa-i pe cei dragi sa-si duca traiul cum doresc.

Leu

Linistea si confortul casei este tot ce iti doresti astazi.

Dar, indatoririle profesionale poate chiar si rezolvarea unor chestiuni personale ce tin de ingrijirea sanatatii tale te pot tine departe de segmentul domestic. Rezolva-ti onorabil treburile, pentru ca vei avea suficient timp sa te ocupi si de casa. Membrii familiei iti sprijina demersurile, atat pe cele profesionale, cat si pe cele personale.  

Fecioara

Astazi poti desfasura multe activitati, incepand cu cele intelectuale, profesionale, cat si personale pentru a-ti rezolva diverse chestiuni.

Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente. De asemenea, discutiile cu persoanele din anturtajul apropiat iti pot oferi sfaturi si informatii utile. Rezerva-ti momente pentru lectura, studiu individual, dar si pentru a te relaxa cu un tratament de ingrijire corporala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 zodii cu super puteri! Oricine si-ar dori sa le aiba in preajma

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies