Horoscop complet AstroCafe pentru 16 septembrie: O zodie se cearta cu partenerul de viata, alta pierde bani!

Horoscop complet AstroCafe pentru 16 septembrie: O zodie se cearta cu partenerul de viata, alta pierde bani!
Horoscop complet AstroCafe pentru 16 septembrie: O zodie se cearta cu partenerul de viata, alta pierde bani!

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 16 septembrie 2017.

Berbec

Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii. Alcatuieste, impreuna cu aceste persoane, un program agreat in comun. Tine cont si de doleantele sau nevoile celorlalti, chiar daca sunt pe alte lungimi de unde decat tine. Cu putin efort si bunavointa veti reusi sa ajungeti la intelegeri bune. Ai mai multa grija de sanatatea ta si de felul in care iti organizezi programul cotidian.

Taur

Reuniunile cu neamurile si membrii familiei iti vor aduce provocari interesante la sfarsitul acestei saptamani. Datorita divergentelor de opinie exprimate destul de zgomotos este posibil sa-ti schimbi buna dispozitie. Ar fi bine sa depasesti astfel de momente cu zambetul pe buze. Totul are un rost, iar daca cineva ti se opune sau iti propune sa faci lucrurile altfel decat vrei tu accepta si bucura-te de provocare.

Gemeni

Intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor da serios de gandit, in sensul ca ar fi bine sa faci o selectie drastica printre aceste persoane. Posibil sa-ti fie greu sa te desprinzi de unii, chiar daca ai dovezi clare ca relatiile dintre voi s-au deteriorat mult si ireversibil. Vorbeste cat mai putin si numai la nevoie. Pe de alta parte, fii intelegator vizavi de nevoile celor dragi. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Acesta este sufletul pereche al fiecarei zodii! Cu cine trebuie sa ramai toata viata!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies