Horoscop complet AstroCafe pentru 17 decembrie: Doua zodii termina o relatie toxica

Horoscop complet AstroCafe pentru 17 decembrie: Doua zodii termina o relatie toxica
Horoscop complet AstroCafe pentru 17 decembrie: Doua zodii termina o relatie toxica

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 17 decembrie 2017.

Berbec

 

In acest weekend, atentia iti va fi atrasa de relatiile cu anturajul apropiat si de activitatile comune cu acesta planuite de multa vreme. Contextul astral din aceste zile te va ajuta sa-ti selectezi persoanele carora le vei mai acorda sprijin si incredere de acum incolo. Pot intra in discutie calatoriile de orice fel si programele de instruire personala. Vorbeste cat mai putin si controleaza-ti reactiile.

 

Taur

 

Segmentul financiar, in speta folosirea si administrarea resursele materiale comune cu altii vor cunoaste un final de etapa. Pentru ca a inceput un proces de schimbare a surselor tale de venit din munca desfasurata, se va pune punct unor situatii financiare in care tu cheltuiai mai mult decat ceilalti. Se recomanda prudenta si discretie!

 

Gemeni

 

Finalul acestei saptamani va accentua relatiile parteneriale. Atat in relatia de cuplu, cat si in cele profesionale de acum incolo vor interveni alti termeni si alte conditii de desfasurare. Posibil sa apara finaluri neasteptate, turnuri interesante, dar al caror inteles il vei percepe abia peste cateva saptamani. Evita discutiile ample si provocarile celorlalti!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Aceste zodii te joaca pe degete - Sunt experte in manipulare

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies