Horoscop complet AstroCafe pentru 18 decembrie: Luna noua in Sagetator, complice cu Dumnezeu

Horoscop complet AstroCafe pentru 18 decembrie: Luna noua in Sagetator, complice cu Dumnezeu
Horoscop complet AstroCafe pentru 18 decembrie: Luna noua in Sagetator, complice cu Dumnezeu

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 18 decembrie 2017.

Berbec

Gandurile iti zboara in locuri indepartate, in tari straine pe care ai dori sa le vizitezi, alaturi de cei dragi. Posibil sa-ti fie taiat elanul fie de unele probleme de sanatate, fie de indatoririle profesionale pe care la ai la serviciu. Lasa grijile deoparte si viseaza la ceea ce iti doresti. Pe de alta parte bucura-te de o carte deosebita, vizioneaza un film bun sau un spectacol de teatru.

Taur

Ziua iti aduce aminte de cheltuielile comune cu altii, de achitarea facturilor sau de plata unor datorii vechi catre persoana iubita sau copiii tai sau ai altora. Nemultumirile vizavi de bugetul disponibil sunt mari in aceasta perioada. Insa deocamdata te poti descurca cu ceea ce ai. Tendinta de a cheltui pe lucruri valoroase este paguboasa, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile.

Gemeni

Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, neplacerile pornind fie de la mentalitati diferite, fie de la membrii familiei care te solicita mult pentru nevoile lor personale.

Farmecul pe care il degaji in aceasta perioada atrage in preajma ta oameni care vor sa se bucure de el. Altii sunt interesati de secretele stralucirii si fortei tale vitale. Totusi, pazeste-te de vorbele prea mari ale unora!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Minerva 17-23 decembrie 2017. O săptămână ca în poveşti pentru aceste zodii, le merge din plin

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies