Horoscop complet AstroCafe pentru 18 septembrie: Berbecii primesc o veste trista

Horoscop complet AstroCafe pentru 18 septembrie: Berbecii primesc o veste trista
Horoscop complet AstroCafe pentru 18 septembrie: Berbecii primesc o veste trista

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 18 septembrie 2017.

Berbec

Ar fi minunat sa te plimbi prin parcuri, sa te joci cu animalele de companie si sa visezi cu ochii deschisi la o lume mai buna. Cu toate ca starile de spirit sunt fluctuante, organsimul inca este obosit, diversitatea naturii inconjuratoare te poate ajuta sa depasesti cu bine perioada actuala. La serviciu exista tensiuni si discutii aprinse, de aceea fii prudent, discret si ocupa-te numai de sarcinile tale.

Taur

Organizeaza-ti programul zilei, astfel incat sa ai timp suficient si pentru un hobby. Foarte usor iti poti etala talentele, alaturi de oamenii dragi. Pe de alta parte, copiii sau persoana iubita iti pot reprosa faptul ca tii cont numai de nevoile si mofturile tale. Opreste-te pret de cateva momente si indreapta-ti atentia, dar si afectiunea spre cei dragi. Te va suprinde placut reactia lor.

Gemeni

Ai sta acasa, insa multe treburi te asteapta in afara ei.

Atmosfera din sanul familiei este tensionata, pentru ca fiecare membru al sau are alte asteptari de la ceilalti sau, pur simplu, fiecare se gandeste la ale sale. Detaseaza-te, rezolva-ti treburile personale si depune eforturi sa aduci caldura si armonie in camin. Ceilalti iti vor aprecia eforturile si chiar te vor rasplati cu mici favoruri.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 16 - 23 septembrie! Schimbari majore pentru o zodie, tensiuni in cuplu pentru alta!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies