Horoscop complet AstroCafe pentru 19 februarie: Doua zodii primesc vesti importante

Horoscop complet AstroCafe pentru 19 februarie: Doua zodii primesc vesti importante
Horoscop complet AstroCafe pentru 19 februarie: Doua zodii primesc vesti importante

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 19 februarie 2018.

Berbec

 

Foarte usor poti rezolva chestiuni profesionale sau aplana conflictele de la serviciu. Chiar daca, starile tale de spirit sunt fluctuante, cu putin efort ai putea depasi orice disconfort fizic sau psihic. Pe de alta parte, rezerva-ti momente linistite si planifica-ti activitatile pentru urmatoarele patru saptamani. Dupa-amiaza, invita-i pe cei dragi la o plimbare prin magazinele preferate.

 

Taur

 

Este o zi in care ar fi bine sa te odihnesti, sa te ocupi mai mult de treburi usoare si sa eviti aglomeratiile. Persoana iubita sau copiii iti pot crea neplaceri, datorita unor capricii de moment. Detaseaza-te de problemele lor si nu te lasa santajat emotional. Chiar ai nevoie de liniste, relaxare si compania oamenilor de incredere. Sunt posibile informatii pretioase despre cei dragi.

 

Gemeni

 

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile cu persoanele influente din sfera profesionala. Este posibil sa afli informatii necesare la locul de munca. Cineva care te-a sustinut pana nu demult isi poate retrage sustinerea. Orienteaza-te spre alte persoane care te pot ajuta in demersurile tale profesionale. Dar fii discret si atent, pentru ca foarte usor iti poti deteriora imaginea publica.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Zodii norocoase 2018: cine are bafta tot anul orice ar face

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies