Horoscop complet AstroCafe pentru 2 noiembrie: Surprize mari pentru capricorni

Horoscop complet AstroCafe pentru 2 noiembrie: Surprize mari pentru capricorni
Horoscop complet AstroCafe pentru 2 noiembrie: Surprize mari pentru capricorni

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 2 noiembrie 2017.

Berbec

 

Rezerva momente doar pentru tine si treburile tale personale. Pentru ca in culisele segmentului profesional in care activezi exista conflicte ascunse, discutii tainuite intre colegi care au ca tinta locul tau de munca ar fi bine sa analizezi pe indelete situatia in care te afli. Ai sanse sa afli solutii deosebite pentru ameliorarea tensiunilor profesionale. Totul este sa tii cont de parerile altora si sa fii cinstit cu tine insuti.

 

Taur

 

Oricat ai dori sa te implici in activitati comune cu altii, sansele de reusita sunt mici, pentru ca energia ta vitala este la cote joase. Ziua este potrivita discretiei, activitatilor usoare, de rutina si relationarii numai cu persoanele apropiate care iti fac cu adevarat placere. Se pot accentua unele afectiuni ale capului, de aceea fii prudent si ia-ti masuri de precautie.

Spre seara, rezerva-ti momente pentru meditatii interioare sau plimbari in aer liber. 

 

Gemeni

 

Este o zi in care esti inconjurat de prieteni, de oameni care doresc sa te sprijine in demersurile tale socio-profesionale. Pe langa discutiile serioase pe teme diverse este loc suficient si pentru distractii sau activitati specifice unor hobby-uri. Neplaceri pot aparea fie de la remarci adresate persoanei tale iubite, fie copiilor.

Chiar si aspectele materiale sunt o sursa de nemultumiri, cand vine vorba de a iesi in lume alaturi de altii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscopul iubirii pentru luna noiembrie. Doua zodii isi doresc aventuri nebune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies