Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 20 august: Leii au nevoie de o pauza, Balantele se enerveaza cumplit!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 20 august: Leii au nevoie de o pauza, Balantele se enerveaza cumplit!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 20 august: Leii au nevoie de o pauza, Balantele se enerveaza cumplit!

Citeste horoscopul complet al zilei de 20 august 2017.

Berbec

Weekend-ul acesta este potrivit treburilor casnice si relationarii cu membrii familiei. Este bine sa desfasori activitati de anvergura in ceea ce priveste amenajarea casei, imbunatatirea conditiilor de locuit, pentru ca vor avea efecte pe termen lung. Membrii familiei se pot opune dorintelor si ideilor tale privind patrimoniul familial, insa foloseste-ti şarmul si răbdarea în a le explica pe indelete despre ce este vorba.

Duminică ţi-ar prinde bine o ieşire în lume.

Taur

Sunt posibile mai multe drumuri pe distanţe scurte, fie în vizită la rude şi apropiaţi, fie în scop profesional. Disputele sunt frecvente, de aceea ţine-ţi firea. Daca ai de invatat pentru o forma de scolarizare sau daca ai de lucrat documente oficiale si de transmis informatii, verifica de doua ori inainte de a le considera finalizate.

Duminica, linistea si caldura familiei iti sunt cele mai potrivite. Sfătuieşte-te cu cei dragi privitor la planurile tale.

Gemeni

Sâmbată se intrezaresc cheltuieli fie necesare traiului zilnic, fie ti-ai planificat mai demult  sedinte de ingrijire corporala sau pentru studii dragi sufletului tau. Fereşte-te de extravaganţe şi fii mai econom. Iti cheltuiesti prea mult, atat resursele energetice vitale, cat si resursele materiale, riscand sa ramai fara ambele.

Duminica, cineva din anturajul apropiat te invita in vizita sau undeva in oras. Relaxează-te la o conversaţie placută.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 18 august: Doua zodii isi spun "adio" azi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies