Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 20 august: Leii au nevoie de o pauza, Balantele se enerveaza cumplit!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 20 august: Leii au nevoie de o pauza, Balantele se enerveaza cumplit!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 20 august: Leii au nevoie de o pauza, Balantele se enerveaza cumplit!

Citeste horoscopul complet al zilei de 20 august 2017.

Rac

Sâmbătă esti plin de energie si dornic de a te ocupa de mai multe treburi deodată. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca esti foarte emotiv si risti sa intri in conflicte gratuite cu ceilalti. Este nevoie să-ţi supraveghezi mai mult sănătatea. Duminica te vei simti mai bine, fiind momente potrivite pentru cumparaturi, alaturi de cei dragi. Totusi uită-te şi peste situaţia bugetului disponibil, pentru că se conturează o perioadă austeră.

Leu

Ţi-ar prinde bine, dacă la finalul acestei săptămâni te-ai odihni departe de iureşul cotidian. Gândeşte-te pe îndelete la situaţiile în care esti implicat si alcătuieşte-ţi alte planuri. O discuţie de taină cu un prieten de încredere îţi poate oferi informatii pretioase, dar si linistea sufleteasca mult visata. Duminică îţi aduce momente placute, un aport de energie vitală pe care o poţi folosi mergând într-o vizită sau pur si simplu la o plimbare in aer liber.

Fecioara

Foarte importante sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii zilele acestea. Este adevarat ca subiectele abordate si mai ales felul in care îţi sunt comunicate s-ar putea să-ţi displacă, însă se pare ca tocmai in acest fel vei reuşi sa asimilezi corect informatiile primite si sa actionezi in consecinta. Duminica, sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele ficatului. O hrană uşoară, un somn bun şi compania celor dragi îţi sunt suficiente.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 18 august: Doua zodii isi spun "adio" azi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies