Horoscop complet AstroCafe pentru 20 septembrie: Certuri si neintelegeri pentru sagetatori

Horoscop complet AstroCafe pentru 20 septembrie: Certuri si neintelegeri pentru sagetatori
Horoscop complet AstroCafe pentru 20 septembrie: Certuri si neintelegeri pentru sagetatori

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 20 septembrie 2017.

Berbec

Rasturnarile de situatie suvenite la capitolul relatii parteneriale sunt greu de descris in cuvinte. Probabil ca astazi se vor relua dezbaterile privitoare la detaliile unor proiecte profesionale sau personale in care esti implicat, de multa vreme, alaturi de partenerul de viata sau de colaboratori. Daca observi ca nu mai pot continua unele intelegeri, lasa evenimentele sa-si urmeze cursul. Este mai bine pentu tine sa te desprinzi rapid din relatii si situatii care te depasesc.

Taur

Pe de o parte sanatatea iti da de furca, iar pe de alta parte ai multe si marunte de rezolvat in segmentul profesional, la locul de munca. Daca ai sa-ti ordonezi prioritatile cu rabdare, te vei descurca excelent cu toate. Insa trebuie sa-ti dozezi eforturile, pentru ca sanatatea este vulnerabila si se pot reactiva afectiuni vechi ale sistemului renal. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Gemeni

Se pare ca distractia este in toi, iar relatiile amoroase din belsug. Sau cel putin asta iti doresti tu deocamdata. Insa, cheful de aventuri iti poate fi redus fie de discutii aprinse cu cei dragi, fie de revenirea neasteptata a unei persoane, alaturi de care ai dezvoltat, undeva candva, o relatie sentimentala. Fii prudent si trateaza totul cu atentie, pentru ca se pot strica iremediabil relatii si situatii bune.

Autocontrolul, bunavointa si toleranta sunt atribute de mare folos.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscopul dragostei saptamana 18-24 septembrie. Neintelegeri in cuplu, posibile despartiri. Ce zodii trebuie sa fie precaute

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies