Horoscop complet AstroCafe pentru 20 septembrie: Certuri si neintelegeri pentru sagetatori

Horoscop complet AstroCafe pentru 20 septembrie: Certuri si neintelegeri pentru sagetatori
Horoscop complet AstroCafe pentru 20 septembrie: Certuri si neintelegeri pentru sagetatori

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 20 septembrie 2017.

Capricorn

Este multa forfota in segmentul profesional. Se pare ca te vei intalni cu persoane cu functie, fie din cadrul locului tau de munca, fie cu reprezentanti oficiali ai unor institutii pe la care mergi astazi sa rezolvi diverse chestiuni. Esti destul de combativ vizavi de autoritati si de regulile impuse sau promovate de acestea. Astfel exista riscul sa-ti strici imaginea in ochii celorlalti, dar si relatiile vechi de buna calitate.

Varsator

Calatoriile indepartate si studiile pe termen lung reprezinta subiecte de interes pe durata intregii zile. Totusi evita hazardul si sfatuieste-te cu cei dragi pentru orice detaliu legat fie de o plecare, fie de abordarea unor studii. Esti dornic de a te avanta in programe de studiu, cercetare, invatare, insa trebuie sa le selectezi pe acelea care iti sunt de folos. Dialogurile cu persoane erudite, experimentate in ale vietii se vor ivi pe neasteptate.

Pesti

Aspectele financiare comune cu altii iti atrag atentia si eforturile. Pe de o parte trebuie sa achiti facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Insa, pe de alta parte pot interveni cheltuieli majore legate de bunuri si servicii folosite impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fii prudent si chletuieste cu masura. Unii te vor ademeni sa investesti in ceea ce cred ei ca merita sau macar sa le imprumuti sume consistente bani.


 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscopul dragostei saptamana 18-24 septembrie. Neintelegeri in cuplu, posibile despartiri. Ce zodii trebuie sa fie precaute

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies