Horoscop complet AstroCafe pentru 21 noiembrie: Doua zodii au mari probleme sentimentale

Horoscop complet AstroCafe pentru 21 noiembrie: Doua zodii au mari probleme sentimentale
Horoscop complet AstroCafe pentru 21 noiembrie: Doua zodii au mari probleme sentimentale

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 21 noiembrie 2017.

Berbec

Eşti o mică vedetă în anturaj, astfel că mulţi vor fi cu ochii pe tine. Sunt posibile altercaţii cu şefii, oficialităţile momentului, însă eşti suficient de pregătit să depăşeşti totul cu bine. Unii şefi ţi-ar putea reproşa faptul că esti interesat doar de problemele tale, iar indatoririle sociale le-ai trecut intr-un plan secundar. Relaxeaza-te la o şuetă alaturi de cei dragi.

Taur

Sufletul tău este dornic de rafinare, de dialoguri cu persoane erudite.

Vizitarea târgurilor de sezon, lecturarea cărţilor filozofice sau spirituale îţi aduc informaţii noi şi chiar prieteni. Călătoriile sunt o temă importantă, dar factorul neprevăzut îţi poate strica planurile. Prudenţă la drum! Spre seară, planifică activităţi culturale pentru întreaga lună.

Gemeni

Chestiunile financiare comune cu alţii sunt de interes astazi. Este o zi buna de a te ocupa de taxe, impozite sau datorii de orice fel. S-ar putea sa descoperi ceva nereguli in documentele financiare, insa cu prudenta si discernamant le poti rezolva fara probleme.

Energia viatala este scăzută, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati. Detaşează-te de forfota cotidiană!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 20 - 26 noiembrie 2017. Soarele in Sagetator anunta o perioada dificila pentru zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies