Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 22 septembrie: Agitatie la job pentru o zodie, certuri cu partenerul pentru o alta!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 22 septembrie: Agitatie la job pentru o zodie, certuri cu partenerul pentru o alta!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 22 septembrie: Agitatie la job pentru o zodie, certuri cu partenerul pentru o alta!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru 22 septembrie.

Berbec

Este bine sa te ocupi de partenerul de viata. Sunt posibile dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Esti foarte combativ si poti rani cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalti, pune in balanta cu ceea ce-ţi doresti tu si apoi actioneaza in consecinta. Proiectele sau colaborarile in care esti implicat pot cunoaste reconfigurari.

Taur

O zi cu multa agiatie la serviciu. Ai vrea tu sa rezolvi cat mai multe, insa nu prea ai energie. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii au plecat deja in concediu. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile tale si nu raspunde la provocarile celor din jur. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului şi aparatului renal.

Gemeni

Tu esti maestrul de ceremonii astazi pentru intregul Zodiac.

Veselia si cheful de aventuri de care dai dovada iti poate crea neplaceri in relatia cu persoana iubita. Fii prudent, dozeaza-ti euforia si incearca sa tii cont si de starile celorlalti. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop Mariana Cojocaru! Ce zodii trebuie sa ia DECIZII RADICALE in ziua echinoctiului de toamna!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies