Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 24 august: O zodie are probleme cu banii, alta se enerveaza cumplit!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 24 august: O zodie are probleme cu banii, alta se enerveaza cumplit!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 24 august: O zodie are probleme cu banii, alta se enerveaza cumplit!

Citeste previziunile tale complete pentru ziua de 24 august 2017.

Berbec

Relatiile socio-profesionale sunt tensionate, fiind posibile multe rasturnari de situatie. Comunicarea este învăluită în umbră si una se gandeste, alta se spune si cu totul alta se intelege. De aceea, fereste-te de discutii importante dau de semnarea documentelor. A doua parte a zilei iti aduce idei bune legate de partenerul de viaţă şi de colaboratori.

Taur

Energia zilei te predispune la multă forfota atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Colegii iti pun bete in roate, de aceea fii prudent si ocupa-te doar de indatoririle tale. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista posibilitatea aparitiei erorilor.

Gemeni

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate, dar este ultima încrâncenare pe acest segement de viata pentru multa vreme de acum încolo.

Este bine sa accepţi starea reală a situatiei dintre tine si persoana iubita sau copii şi să le acorzi încrederea si libertatea de care au nevoie. Schimbarea mentalitatii tale vizavi de cei dragi este cea mai buna soluţie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Oana Hanganu: Cum atragi norocul, pe Mercur retrograd, în funcţie de zodie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies