Horoscop complet AstroCafe pentru 26 februarie: O zodie depune eforturi uriase pentru a reusi

Horoscop complet AstroCafe pentru 26 februarie: O zodie depune eforturi uriase pentru a reusi
Horoscop complet AstroCafe pentru 26 februarie: O zodie depune eforturi uriase pentru a reusi

Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 26 februarie 2018.

Berbec

Se pare ca vei depune eforturi mari la serviciu sau pentru a-ti cladi o pozitie sociala deosebita. Discutii cu persoane influente, intalniri oficiale cu sefi, reprezentanti de seama ai unor institutii, rasturnari de situatie spectaculoase, atat in plan personal cat si in plan profesional. Membrii familiei si indatoririle domestice sunt alte subiecte care te vor solicita astazi. Ar trebui sa acorzi prioritate familiei si apoi carierei profesionale si imaginii tale publice. 

Taur

Debutul saptamanii iti aduce tot soiul de intamplari deosebite, greu de inteles in care esti implicat alaturi de persoanele din anturajul apropiat. Discutiile sau intalnirile de lucru incep bine, vreme de cateva minute bune pare ca va intelegeti, insa pe neasteptate, totul se rastoarna si scapa de sub control. Tine-ti firea, fa un pas inapoi si evita sa vorbesti, sa acuzi sau sa critici.

Abia peste cateva zilei vei intelege pe deplin ce s-a petrecut astazi si mai ales de ce.

Gemeni

La indemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil sa cheltuiesti sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli ar fi bine sa stai de vorba inainte, tu cu tine si abia pe urma sa le accepti. Fie ca dai bani pentru altii, fie pentru cele necesare tie personal, nemultumiri interioare tot apar, pentru ca exista intr-adevar o mare vulnerabilizare pe segmentul financiar din domeniul muncii pe care o desfasori.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Minerva pentru 25 februarie - 3 martie 2018. Urmeaza o saptamana grea pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies