Horoscop complet AstroCafe pentru 26 martie: Schimbari, lacrimi si castiguri pentru zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 26 martie: Schimbari, lacrimi si castiguri pentru zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 26 martie: Schimbari, lacrimi si castiguri pentru zodii

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 26 martie 2018.

Berbec

A te focaliza numai pe segmentul domestic este o idee nepotrivita astazi, pentru ca te asteapta in afara acestuia, indatoriri profesionale si prieteni care au nevoie de tine. Atmosfera din camin este tensionata, pentru ca in ultima vreme esti foarte implicat la locul de munca sau preocupat cu treburile tale personale. Fiind discret, tacut si retras, ceilalti considera ca esti suparat pe ei.

Taur

Dialogurile cu ceilalti sunt frecvente, dar senzatia de mers in gol este accentuata. De aceea nu pune baza pe cele discutate si aflate astazi. Ziua este potrivita schimbului de informatii banale, cotidiene, de larg interes. Se recomanda prudenta la drum, pentru ca exista riscul neplacerilor greu de anticipat. Spre seara, retrage-te in confortul si siguranta casei, alaturi de cei dragi.

Gemeni

Nemultumirile privitoare la veniturile pe care le obtii de la locul de munca sunt accentuate astazi, insa priveste atent in jurul tau. Alcatuieste o lista de prioritati si verfifica daca nu cumva lucrurile sau serviciile dorite acum le ai deja sub diverse forme. Fluctuatiile emotionale sunt mari, asa incat controleaza-ti trairile si reactiile. Ai tot ce iti trebuie deocamdata.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies