Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 3 septembrie: Incepe sa bata vantul schimbarii!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 3 septembrie: Incepe sa bata vantul schimbarii!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 3 septembrie: Incepe sa bata vantul schimbarii!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 3 septembrie 2017.

Berbec

In relatiile cu prietenii bate vantul schimbarii. La sfarsitul acestei saptamani este bine sa te gandesti pe indelete la prietenii vechi si la persoanele care te sustin in plan profesional. Vei descoperi lucruri intersante despre relatiile dintre voi, poate chiar vei afla mici secrete legate de felul in care aceste persoane s-au raportat la relatia cu tine. Vei fi sprijit de contextul astral, obţinând astfel informatii de un real folos.

Taur

In plan profesional se contureaza debutul unei etape. Esti sprijinit din astral, aspect cate te va impulsiona să-ţi modifici, pe termen lung, statutul social si pozitia in cadrul unui grup profesional. Se pare ca vei fi ajutat de prieteni, dar si de persoanele din anturajul profesional in care activezi. Totul este sa eviti asumarea unor responsabilitati care te depasesc. Duminca, bucura-te de compania celor dragi.

Gemeni

Minunate idei vor prinde contur, in aceste zile, in ceea ce priveste relatiile profesionale care implica colaborari cu strainatatea. Energia acestor zile de weekend te sprijină în materializarea unor planuri vechi, fie de a calatori in scop turistic, pentru studii, fie pentru a lucra departe de locurile natale. Totodata sunt momente bune de a lua contact cu filozofii noi de viata.

Duminica vei fi inconjurat de multa lume.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Acestea sunt cuplurile din zodiac care nu se potrivesc DELOC! Au relatii dezastruoase!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies