Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 3 septembrie: Incepe sa bata vantul schimbarii!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 3 septembrie: Incepe sa bata vantul schimbarii!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 3 septembrie: Incepe sa bata vantul schimbarii!

Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 3 septembrie 2017.

Balanta

Finalul acestei saptamani iti aduce noutati la capitolele domestic şi amoros. Sunt momente exceptionale pentru a-ti revizui relatiile sentimentale si nevoile afective. Chiar daca usor pot aparea scantei in relatiile cu persoana iubita sau copiii, cu putina rabdare si dorinta sincera de a lamuri lucrurile in plan sentimental, vei reusi sa rezolvi totul favorabil si tie si celorlalti. Duminca poti intampina niscai probleme de sanatate.

Scorpion

Multa agitatie se intrezareste zilele acestea in familie. Sunt momente bune pentru dialoguri importante cu membrii familiei, pentru decizii gospodaresti cu efecte pe termen lung. Cei dragi te ajută mult in tot ce tine de segmentul familiei si casa. Ineditul si surpriza sunt atributele de baza ale evenimentelor la care vei participa in acest weekend. Duminica, distreaza-te alaturi de cei dragi la un picnic.

Sagetator

Deosebite zile vizavi de comunicare si relationare cu ceilalti. Mentalul iti este rascolit, mai ales de nemulţumirile financiare. Este bine sa retii cele aflate la finalul acestei saptamani si ideile care iti incoltesc acum in minte. Tempereaza-ti dorinta de a vorbi mult. Este adevarat ca ai un farmec irezistibil in vorbe, povestesti frumos, cu note umoristice, dar unii s-ar putea simti lezati de felul in care vorbesti asu relationezi cu ei.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Acestea sunt cuplurile din zodiac care nu se potrivesc DELOC! Au relatii dezastruoase!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies