Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 30 august: Scorpionii renunta la orgolii

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 30 august: Scorpionii renunta la orgolii
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 30 august: Scorpionii renunta la orgolii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 30 august 2017.

Berbec

Astazi ai putea avea de-a face cu o persoana dintr-o institutie de stat, pentru a rezolva o situatie legata de un act sau o aprobare. In orice caz, e o zi buna pentru  regla astfel de situatii cu implicatii legale, dar si pentru a fi mai atent la detalii legate de planuri si proiecte pe care le ai. S-ar putea ca unele sa aiba nevoie de ajustari.

Taur

Orice ai face astazi, mai ales daca ai agenda plina, aminteste-ti sa ceri sprijin cand ai nevoie, sa cooperezi cu cei din jur si in special cu partenerul de viata. Astazi, rezultatele tin de capacitatea ta de a gasi solutii impreuna cu altii, de flexibilitate, dar si de responsabilitatea cu care abordezi fiecare situatie care apare.

Gemeni

Orice punct de vedere ai, daca apar discutii cu iz de disputa, fii gata sa iei in considerare si punctul de vedere al celuilalt.

Ziua de astazi te poate ajuta sa reglezi niste neintelegeri sau sa dizolvi niste tensiuni existente in relatiile parteneriale, daca privesti situatia lucid, dincolo de emotii, iluzii si asteptari. Daca e cazul sa semnezi un contract, e momentul potrivit.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017! Necazuri mari pentru doua zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies