Horoscop complet AstroCafe pentru 30 ianuarie: Marti, trei ceasuri rele pentru doua zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru 30 ianuarie: Marti, trei ceasuri rele pentru doua zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru 30 ianuarie: Marti, trei ceasuri rele pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru astazi, 30 ianuarie, 2018.

Berbec

Familia si mediul confortabil de acasa sunt cele iti capteaza astazi cea mai mare parte din timp. Exista tendinta de a fi mai grijului dar si de a cere sustinerea emotionala a celor dragi, iar pentru a-i vedea pe toti fericiti s-ar putea sa uiti ca ai un buget limitat sau ca nu sunt necesare totusi atatea extragavante. Planurile facute acum o saptamana pot necesita reevaluari si corectii.

Taur

Actiunile tale de azi se invart preponderent in jurul familiei si a persoanelor din cercul tau de apropiati. Poti face scurte deplasari pe la rude, sarindu-le rapid in ajutor, atat financiar cat si prin sustinere emotionala. Totusi, incearca sa eviti a te arata astazi mai generos decat esti de obicei si a promite mai mult decat poti onora, chiar daca ai numai intentii bune.

Gemeni

Chiar daca ai un anume fler financiar, bazandu-te pe evaluarea atmosferei, a contextului social, exista totusi riscul ca deciziile care privesc administrarea bugetului sa fie luate sub

influenta emotiiilor. Incearca sa iti mentii repere realiste si implicarea constanta referitor la proiectele tale si mai ales nu te culca pe o ureche, crezand ca daca iti arati entuziasmul, lucrurile sunt deja rezolvate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Acestea sunt cele mai geloase zodii de femei. Nu tin cont de nimeni si de nimic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies