Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri

Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri
Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 noiembrie 2017.

Berbec

 

S-ar putea sa primesti bani, cadouri sau favoruri fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor apropiati. Aspectele financiare reprezinta o tema importanta in aceste zile de weekend. Cheltuielile pot fi la ordinea zilei, atat pentru cele necesare tie, cat si pentru a sprijini pe cineva drag. Pe de alta parte exista sanse sa obtii o colaborare care iti va aduce venituri destul de bune pe termen scurt.

Fii cumpatat in toate!

 

Taur

 

La sfarsitul acestei saptamani debordezi de energie. Sunt zile excelente pentru a revizui tot ce iti displace in viata ta, dar si pentru a creiona planuri cu totul noi. Tendinta de a vorbi prea mult este paguboasa, deoarece risti sa-ti dai cu parerea in chestiuni care te depasesc. Fii scump la vorba si nu iti divulga intentiile.

Pe de alta parte, rezerva momente pentru a te rasfata cu plimbari usoare in aer liber sau cu o sueta amuzanta impreuna cu cei dragi.

 

Gemeni

 

Lasa zumzetul cotidian deoparte si odihneste-te pe indelete. Sanatatea este vulnerabila, lucru de care ar fi bine sa tii cont. Iti foloseste din plin adopatarea unei dieta de sezon, plimbari usoare in aer liber si compania celor dragi.

Temerile iti sunt accentuate, insa greu poti explica in cuvinte concret ce anume te deranjeaza. De fapt este un cumul de stari, senzatii si presentimente. Izolarea din aceste zile de weekend te ajuta sa-ti dizolvi toate angoasele.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru finalul lui 2017

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies