Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri

Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri
Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 noiembrie 2017.

Rac

 

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce alaturi prieteni mai noi sau mai vechi. Discutiile iti vor oferi informatii deosebite, folositoare atat in plan profesional, cat si in plan personal. Posibil sa-ti displaca unele sfaturi sau indemnuri, dar tu trebuie sa adaptezi tot ce afli la situatiile de viata in care te afli deocamdata. Cineva din anturajul profesonal iti poate face propuneri de colaborare.

Vezi despre ce este vorba, insa lasa deciziile pentru zilele urmatoare.

 

Leu

 

Activitatile de grup te solicita din plin in acest weekend. Poate fi vorba de reuniuni cu persoane din anturajul profesional, dar si cu membrii familiei sau rudele. Multe priviri vor fi atintite asupra ta si multi iti vor sorbi vorbele. Fii cumpatat atat in gesturi, cat si in dezbateri.

Posibil sa fii luat de valul iluzoriu al popularitatii si sa obtii mai mult reprosuri, decat aplauze. Exista o tendinta paguboasa de a riposta la ideile si sfaturile persoanelor autoritare. 

 

Fecioara

 

Calatoriile indepartate si relatiile cu persoanele aflate in strainatate reprezinta subiectele importante ale acestui final de saptamana. Posibil sa calatoresti fie in scop turisitic, fie pentru a-ti aranja un program de studii.

Esti animat de ganduri marete, scopuri nobile, aspecte care vor fi remarcate si apreciate de cei din preajma ta. Insa, deocamdata subiectivismul este la cote mari, iar emotiile domina ratiunea. Rezerva-ti momente pentru un domeniu al artei.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru finalul lui 2017

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies