Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri

Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri
Horoscop complet AstroCafe pentru 5 noiembrie: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 noiembrie 2017.

Capricorn

 

Cheful de distractii si aventuri este mare. Este posibil sa gasesti suficiente persoane disponibile sa-ti fie alaturi in aceste zile de weekend, pentru a desfasura impreuna activitati amuzante si recreative. Iubirea este o alta tema interesanta. Poate aparea cineva de care sa te indragostesti iremediabil. Insa daca esti deja intr-o relatie sentimentala, aceasta poate lua cu totul alte turnuri. Evita excesele de orice fel!

 

Varsator

 

Finalul acestei saptamani este potrivit treburilor gospodaresti si relatiilor cu membrii familiei. Discutiile pe tema imbunatatirii conditiilor din spatiul de locuit sau pe tema achizitionarii unor bunuri patrimoniale vor fi frecvente. Este bine sa tii cont si de sfaturile celorlalti, pentru ca tu fiind prea entuziasmat de activitatea domestica in sine exista riscul sa pierzi din vedere amanunte importante.

Organizeaza serate amuzante pentru rudele apropiate.

 

Pesti

 

In acest weekend se intrezaresc intalniri si discutii cu multa lume. Mai ales prietenii si rudele apropiate te vor solicita fie pentru discutii banale, fie pentru a le oferi sfaturi sau solutii viabile necesare situatiilor de viata in care se afla. Fii cat mai scump la vorba, chiar daca provocarile exterioare de a-ti etala bagajul informational sunt la cote mari. Pe de alta parte esti foarte realist si atent la detalii, aspecte care i-ar putea deranja pe ceilalti. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru finalul lui 2017

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies