Horoscop complet AstroCafe pentru 6 noiembrie: O zi de luni minunata pentru raci

Horoscop complet AstroCafe pentru 6 noiembrie: O zi de luni minunata pentru raci
Horoscop complet AstroCafe pentru 6 noiembrie: O zi de luni minunata pentru raci

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 noiembrie 2017.

Berbec

Ziua aduce predispozitii spre activitati intelectuale, discutii cu persoane cunoscute, dar si calatorii scurte pentru a rezolva diverse chestiuni. Abtine-te de la oferi sfaturi si de a emite pareri despre cum ar trebui altii sa-si rezolve problemele. Exista riscul sa vorbesti prea mult si fara rost. Au succes discutiile banale si vizitele de agrement. Totusi s-ar putea ca cineva apropiat sa-ti ofere niscai vesti interesante despre cunoscutii comuni.

Taur

Posibil sa te nemultumeasca segmentul financiar deocamdata. Pentru ca probabil ai cheltuit sume consistente de bani in ultimele zile, acum este nevoie sa faci reajustari serioase la bugetul personal. Totusi veniturile tale cresc incet, dar sigur, astfel ca temerile sunt nefondate. In umbra incep sa se traseze alte variante de castig din activitatea profesionala pe care o desfasori intr-un loc de munca. Spre seara, bucura-te de prezenta celor dragi.

Gemeni

Senzatia de mers in gol este accentuata intreaga zi. Ocupa-te numai de treburi usoare si evita zonele aglomerate si compania persoanelor care vor sa profita de pe urma ta. Chiar daca unii iti pot reprosa faptul ca esti prea orientat spre tine personal, lasa-i in pace si tu mergi mai departe pe drumul tau. Treversezi o perioada de mari si profunde transformari, astfel ca, din cand in cand, ai nvoie de singuratate, odihna si meditatii interioare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregatit un an provocator, in care lumea se va schimba

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies