Horoscop complet AstroCafe pentru 6 noiembrie: O zi de luni minunata pentru raci

Horoscop complet AstroCafe pentru 6 noiembrie: O zi de luni minunata pentru raci
Horoscop complet AstroCafe pentru 6 noiembrie: O zi de luni minunata pentru raci

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 noiembrie 2017.

Balanta

Datorita filozofiei tale de viata, a comportamentului pe care il afisezi fata de ceilalti, astazi exista riscul sa primesti reprosuri si chiar excluderi din cadrul unui grup socio-profesional in care activezi. Este bine sa fii prudent, deoarece se pot strica iremediabil relatii bune sau ti se poate pune o eticheta falsa. Dupa-amiaza zilei este favorabila activitatilor culturale, participarii la reuniuni pe teme sociale, dar si plimbarilor in aer liber.

Scorpion

Ar fi minunat sa stai deoparte astazi, sa te implici atat cat trebuie in activitati comune cu altii si sa observi atent semenii din preajma ta si evenimentele in care esti implicat alaturi de ei. Posibil sa descoperi detalii importante, neobservabile usor, mai ales in iuresul cotidian. Astfel iti vei putea schimba strategiile de abordare atat a relatiilor cat si a situatiilor de viata. Valul acestei lumi fizice se poate da la o parte astazi, oferindu-ti revelatii deosebite.

Sagetator

O zi in care se pot destrama multe relatii care pana nu demult mergeau bine. Motivul rasturnarilor de situatie parteneriale este incert si nici ca iti vei de seama, deocamdata, de la ce s-au incins spiritele in acest fel. Cel mai bine ar fi sa lasi evenimentele sa isi urmeze cursul, iar persoanele alaturi de care aveai planuri comune si care acum nu mai doresc aceste planuri, lasa-le se faca ce doresc.

Relaxeaza-te pe marginea unei ape, increzator ca totul va fi bine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregatit un an provocator, in care lumea se va schimba

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies