Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 septembrie 2017.

Berbec

Uita de programul facut pentru astazi si fii dispus sa accepti surprizele si schimbarile de planuri. S-ar putea ca ideile tale sa fie sursa unei intorsaturi spectaculoase pe care o cunoaste un proiect sau o relatie. Ai viziune, idei, originalitate si… mai ales curaj. Acum e momentul sa te avanti in schimbari si initiative indraznete.

Taur

Neastamparul, agitatia si emotiile pot pune astazi stapanire pe tine, din cauza ca nu detii absolut nici un control asupra evenimentelor.

Cumva, lucrurile se aseaza singure, totul merge inainte fara sa te intrebe sau sa-ti ceara voie, iar asta te nelinisteste. Si totusi, in haosul aparent, e posibil sa rasara minunate daruri, mai ales in ce priveste casa, familia si ptrimoniul.

Gemeni

Universul iti scoate in cale oportunitati de colaborare si mijloace noi de creatie, dar tu nu pari sa fii pregatit a le accepta cu toata inima.

Vrei garantii si siguranta, vrei sa stii la ce sa te astepti in viitor, mai ales ca beneficii financiare. Ai grija sa nu e impiedici singur si, chiar daca nu raspunzi cu un „da” hotarat, macar ia-ti un timp de reflectie inainte sa decizi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cele mai norocoase zodii în toamna lui 2017

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies