Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 septembrie 2017.

Rac

Pe de o parte, asisti la tot felul de schimbari si lovituri de teatru in sfera profesionala. Pe de alta parte, se deschid noi perspective si e nevoie de curaj si de renuntarea la familiar, pentru ca doar asa poti sa imbratisezi noile experiente profesionale si financiare care-ti ies in cale. Sunt jocuri dure in zona carierei si afacerilor, multa manipulare si presiune, insa daca ramai centrat in intuitia ta si esti flexibil, vei gasi calea de negociere avantajoasa.

Leu

Vise si aspiratii noi, initiative si constientizari… Ziua de astazi te poate ajuta sa eliberezi programe de gandire prafuite, vechi, care nu-ti mai folosesc. Dupa luni de zile in care te-ai tot perpelit in emotii si intoarceri in trecut, acum se pare ca primesti tot mai multa claritate cu privire la cum vrei sa arate viitorul tau. Fii gata sa imbratisezi noi idei, chiar daca acestea iti vor schimba stilul de viata.

Fecioara

S-ar putea sa ai sentimentul ca te-ai dus la spectacolul sau filmul gresit. Ai cumparat bilet, esti deja in sala, dar ce vezi nu se potriveste cu ce ce asteptai. Si totusi, in ciuda confuziei, daca ai rabdare sa vezi si sa intelegi despre ce e vorba, s-ar putea sa ai o surpriza frumoasa si sa intelegi de ce ai ajuns intr-o astfel de situatie.

Nu totul e ce pare a fi. Dar totul e un dar. Ai inteles ideea…

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cele mai norocoase zodii în toamna lui 2017

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies