Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!

Citeste horoscopul complet pentru ziua de 9 septembrie 2017.

Berbec

Ai un farmec deosebit la sfarsitul acestei saptamani. Insa esti capricios, iar celorlalti le este greu sa-ti intre in voie. Controleaza-ti reactiile si fii deschis relationarii cu semenii. Sunt momente bune pentru a-ti propune un stil de viata nou, un program cotidian care sa includa scurte plimbari in aer liber, dar si apropierea de oameni deosebiti si de buna calitate. Posibil sa cheltuiesti ceva bani pe lucruri necesare traiului cotidian.

Dar iti poti permite si niscai mofturi!

Taur

Sambata, odihneste-te, inconjoara-te numai de cei dragi si lasa grijile deoparte. Posibil ca framantarile tale sufletesti sa fie legate de segmentul profesional si de veniturile pe care le obtii de pe urma eforturilor depuse in campul muncii. Este o perioada de transformari profunde in structura fiintei tale si de aceea esti ceva mai sensibil fata de cum te stiai tu sau ceilalti.

Duminica te vei simti mult mai bine. Ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta!

Gemeni

Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Vei primi sfaturi bune, informatii pretioase, dar si remarci mai putin placute. Totusi ia aminte si gandeste-te pe indelete la fiecare expresie asa-zis neplacuta. Pentru ca deocamdata, esti interesat de aspectele spirituale ale vietii este mai dificil sa te implici in dialoguri cu teme comune.

Insa, pentru ca ceilalti sunt dornici sa iti fie in preajma, depune un efort si coboara din turnul tau de fildes. Te vei bucura din plin!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies