Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!

Citeste horoscopul complet pentru ziua de 9 septembrie 2017.

Rac

Orienteaza-ti eforturile spre prieteni, dar si spre persoanele din anturajul socio-profesional. Participa cu inima deschisa la intalniri, discutii, chiar daca unii te vor provoca pe teme oarecare. Vei reusi sa raspunzi cu usurinta, farmec si inteligenta la orice si oricui. Pe de alta parte, schimbul de replici de la finalul acestei saptamani iti va mari increderea in fortele tale si chiar iti poate aduce propuneri de colaborare deosebite.

Leu

Daca sambata esti visator, preocupat de teme spirituale, de elevare sufleteasca, duminica vei reveni cu picioarele pe pamant si te vei implica in actiuni comune cu altii. Se pare ca vei fi inconjurat de multa lume, socializarea fiind cuvantul de ordine al sfarsitului acesta de saptamana. Este bine sa fii prudent in vorbe si manifestari, pentru ca exista o tendinta de a exagera cu aparitiile tale publice.

Asculta ce de spun ceilalti!

Fecioara

Finalul acestei saptamani este potrivit revizuirii bugetului de venituri si cheltuieli. Sunt momente bune pentru a-ti selecta cheltuielile prioritare, mai ales cele comune cu altii: facturi, taxe, altele. Ar fi bine sa aloci o suma importanta de bani pentru ingrijirea sanatatii tale. Duminica relaxeaza-te alaturi de prieteni, fie vizionand o piesa de teatru, vizitand un targ de sezon, fie participand la un curs de weekend.

Temele neconventionale, filozofiile de viata noi iti vor starni interesul. 

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies