Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 9 septembrie: Oboseala mare pentru o zodie si certuri grave pentru o alta!

Citeste horoscopul complet pentru ziua de 9 septembrie 2017.

Capricorn

Casa si familia iti vor oferi, in aceste zile de weekend, liniste, siguranta si buna dispozitie. Chiar daca exista niscai tensiuni in relatii, poate chiar si treburi gopodaresti care te solicita mult, tot vor fi momente deosebite in care te vei bucura de segmentul familial. Esti un bun animator pentru a-i antrena si pe cei dragi in reuniuni comune cu rudele, prietenii sau cunostintele apropiate. Hazul povestirilor tale va atrage, atat aplauzele celorlalti, cat si sprijinul lor neconditionat.

Varsator

Sambata s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri pe distante scurte pentru a-ti rezolva unele treburi profesionale sau personale restante. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza-ti prioritatile, deoarece organsimul tau este obosit. Duminica, membrii familiei iti vor fi alaturi. Stai de vorba cu acestia si planuieste pe indelete schimbari majore in casa, dar si activitati recreative agreate de toata lumea. Intampina cu incredere propunerile celor dragi.

Pesti

Weekend-ul iti aduce cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian. Insa este posibil sa aloci o suma importanta de bani fie unei excursii de scurta durata, fie unui curs de instruire planificat mai demult. Lasa grijile deoparte, deoarece te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile ivite. Duminica, bucura-te de compania persoanelor din anturajul apropiat. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante. Dar, lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 8 septembrie: Doua zodii se cearta cu cineva drag

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies