HOROSCOP complet AstroCafe pentru AUGUST 2017: Oboseala, renuntare la tot si regrete mari pentru doua zodii!

HOROSCOP complet AstroCafe pentru AUGUST 2017: Oboseala, renuntare la tot si regrete mari pentru doua zodii!
HOROSCOP complet AstroCafe pentru AUGUST 2017: Oboseala, renuntare la tot si regrete mari pentru doua zodii!

Citeste horoscopul complet AstroCafe al lunii August 2017.

Berbec

Relaţiile amoroase şi cele de prietenie sunt foarte încercate de-a lungul acestei luni. Finaluri şi începuturi, însă toate punctate cu note bizare. Se răstoarnă bunul mers al oricărei relaţii de acest fel şi nimic nu va mai fi ca înainte. Discuţii de anvergură, posibil reluarea unor acţiuni comune cu unele persoane dragi, dar şi controverse pe măsură. La serviciu este mult de lucru, iar colegii îţi cam obstrucţionează munca şi elanul.

Se recomandă prudenţă la tot ce ţine de documente, echipamente de lucru, comunicare, pentru că sunt posibile avarii şi dialoguri sterile. Bazează-te numai pe eforturile tale. Unele afecţiuni pot recidiva în special cele cardiace şi cele legate de sistemul digestiv. Odihneşte-te conştient şi lasă grijile deoparte! 

Taur

Evenimentele principale ale lunii se vor regăsi în segmentul domestic şi în cel profesional.

La serviciu, probabil că din cauza remuneraţiei precare sau a beneficiilor nesatisfacătoare iei decizii majore privitoare la finalizarea unei etape importante. Totuşi fii prudent în relaţiile cu şefii, pentru că sunt posibile discuţii aprinse şi retragerea unor responsabilităţi care te puneau cumva într-o postură de conducere. Acasă, în familie este multă forfotă, discuţii şi acţiuni domestice importante cu efecte pe termen lung. Se conturează o nouă etapă fie prin schimarea reşedinţei, fie prin vânzarea sau achiziţionarea unor bunuri patrimoniale scumpe.
Verifică atent instalaţiile de foc şi de aer din spaţiu locativ, deoarece sunt posibile avarii serioase.

Gemeni

Foarte dinamice sunt relaţiile cu anturajul apropiat pe tot parcursul acestei luni. Discuţii purtate pe tonuri înalte, controverse, călătorii pe distanţe scurte pentu a rezolva diverse personale şi profesionale, un amalgam de stări, trăiri, senzaţii şi emoţii dificil de urmărit şi controlat. Este vremea să-ţi stabilizezi sistemul valorilor morale şi spirituale după care îţi ghidezi viaţa şi acţiunile.

Desprinde-te din relaţiile toxice şi orientează-te spre oameni noi, progresişti care să te ajute să evoluezi pe toate planurile vieţii. Cultivă gândirea pozitivă, întrucât mentalul este destul de răscolit, fiindu-ţi uneori dificil să relaţionezi cu ceilalţi. În a doua parte a lunii se lămuresc relaţiile parteneriale, unele finalizându-se definitiv.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinioane

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies