Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii
Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru luna ianuarie 2019.

Rac

 

Relaţiile sentimentale îţi dau mult de furcă, de aceea fii prudent şi ţine-ţi în frâu emotivitatea. De fapt este o perioadă favorabilă testării acestor relaţii şi vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide şi de bună calitate. În plan partenerial este multă forfotă, schimbări şi reveniri asupra aspectelor neplăcute sau nerezolvate. Sunt şanse de separare, divorţ, anularea unor promisiuni şi contracte vechi.

Răscoliri sufleteşti, desprinderi din situaţii neprofitabile. Gustul dulce-amar predomină în toate tipurile de relaţii, însă depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalţi şi la situaţiile în care eşti implicat. După 19 ale lunii se întrezăresc îmbunătăţiri financiare de la şi prin alţii. Se deschide o nouă etapă de câştig, dar apar şi cheltuieli.

 

Leu

 

Situaţii dinamice în plan domestic! Relaţiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existând riscul declanşării unor animozităţi pe termen lung.

Pe de altă parte sunt favorizate treburile gospodăreşti, vânzarea-achiziţionarea de bunuri patrimoniale şi demersurile privitoare la moşteniri şi partaje. Posibile avarii la instalaţiile de apă din spaţiul locativ. Mult de lucru la serviciu, însă predomina senzaţia de mers în gol. Munceşte prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale şi mai rar sau deloc apelează la colegi. Relaţiile profesionale sunt deficitare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, dar şi pe stomac.
Controlează-ţi emoţiile şi reacţiile, pentru că rişti să-ţi deteriorezi atât trupul, cât şi sufletul.

 

Fecioara

 

Relaţiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Este momentul să te desprinzi din relaţiile care s-au dovedit nepotrivite. Astfel se face loc în preajma ta pentru alte personaje de o mai bună calitate. Călătorii pe distanţe scurte pentru rezolvarea unor demersuri personale şi profesionale.

De asemenea vor intra în sfera ta interes şi abordarea unor studii sau cercetări spirituale. Relaţiile sentimentale sunt dinamice, instabile şi difcil de gestionat sau de înţeles acum. Totul este să priveşti situaţiile detaşat şi chiar să te gândeşti ce anume ai de învăţat din ce se petrece în jurul tău. Etapă sentimentală nouă din 17 Ianuarie, dar nu forţa nota şi ai răbdare. Evită critica excesivă şi izbucnirile emoţionale necontrolate.
Multă muncă în a doua parte a lunii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Carmen Harra, previziuni pentru 2018! Ce ne asteapta in anul ce vine: "Vor fi cutremure multe"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies