Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii
Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru luna ianuarie 2019.

Balanta

 

Se conturează cheltuieli majore din banii obţinuţi la un loc de muncă. Pe de altă parte se deschid oportunităţi deosebite de a câştiga venituri suplimentare dintr-o activitate profesională nouă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentaţia de a cumpăra orice, oricât şi pentru oricine este păguboasă. Segmentul domestic se evidenţiază prin relaţii dinamice cu membrii familiei şi prin implicarea în treburi domestice de anvergură.

Şanse deosebite de a rezolva şi lămuri chestiuni familiale şi patrimoniale. A doua parte a lunii îţi aduce alături persoane dragi, dorinţă de a te îndrăgosti şi de a te distra. Prudenţă şi măsură în toate! Relaţiile cu prietenii se vor reconfigura şi îţi vor rămâne alături numai oamenii de nădejde.      

 

Scorpion

 

Relaţionezi cu mult lume în prima parte a lunii.

Rude, prieteni apropiaţi, călătorii pe distanţe scurte, implicarea în diverse forme de şcolarizare. Mentalul este agitat şi în anumite situaţii şi momente îţi poate fi dificil să susţii dialoguri ample sau să iei decizii ferme. Relaxează-te, selectează priorităţile şi la nevoie cere şi acceptă sfaturile şi ajutorul celorlalţi. De mare folos îţi sunt activităţile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar şi lecturile uşoare şi vesele. Evită să vorbeşti altora despre tine şi despre planurile tale.
Unii pot interpreta greşit ceea ce spui şi de aici se poate declanşa un şir de neplăceri. La serviciu se conturează un final de etapă fie prin modificarea condiţiilor de lucru, fie prin schimbarea şefilor.

 

Sagetator

 

Este bine să fii discret pe tot parcursul lunii, deoarece energia vitală este fluctuană şi este mai dificil să te implici corect în dialoguri ample şi activităţi variate.

Îngrijeşte-ţi sănătatea, pentru că în umbră există afecţiuni care se vor evidenţia clar spre finele lunii. Financiar se întrezăresc noutăţi, câştiguri bune din activitatea profesională desfăşurată, dar în paralel apar şi cheltuieli. Pentru că segmentul banilor munciţi este vulnerabil există riscul să achiziţionezi bunuri de proastă calitate, prea scumpe sau inutile. Sfătuieşte-te cu cei dragi vizavi de orice investiţie. A doua parte a lunii evidenţiează relaţiile cu anturajul apropiat. Discuţii amiabile, activităţi reconfortante, distractive, schimb interesant de informaţii utile.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Carmen Harra, previziuni pentru 2018! Ce ne asteapta in anul ce vine: "Vor fi cutremure multe"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies