Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii
Horoscop COMPLET pentru ianuarie 2019. O lună plină de surprize pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru luna ianuarie 2019.

Capricorn

 

Eşti plin de energie în prima parte a lunii, fiind momente deosebite de a trasa noi planuri de viitor, de a te ocupa exclusiv de tine şi de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzaţia că eşti tu împotriva întregii lumi sau invers, de fapt este vorba despre o percepţie personală falsă. Controlează-ţi reacţiile şi stările de spirit, deoarece sunt momente pasagere în care transformarea personalităţii tale este accentuată şi de bun augur. Relaţiile cu prietenii sunt tensionate, deoarece pretenţiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primeşti din partea lor te nemulţumeşte. Fii selectiv, dar nu exagerat de pretenţios. Unii apropiaţi chiar îţi vor binele şi te sprijină necondiţionat. Noutăţi financiare benefice, oportunităţi de a câştiga sume importante de bani.  

 

Varsator

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Prima parte a lunii te predispune la izolare, introspecţie şi orientarea eforturilor spre treburile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie de odihnă şi de îngrijiri medicale de specialitate. Prudenţă şi răbdare! Şi în plan profesional există forfotă în culise. Discuţii colegiale de taină, răbufniri ale unora de neînţeles, acuze mai mult sau mai puţin justificate. Fii foarte prudent în tot ce ţine de muncă şi de sănătate, acestea două fiind segmente de viaţă legate între ele. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt dinamice, existând riscul declanşării unor conflicte pe termen lung. Tendinţa de a respinge orice fel de autoritate îţi aduce neplăceri. Final de capitol partenerial, atât în relaţia de cuplu, cât şi în relaţiile profesionale.

 

Pesti

 

Se remarcă o mare dorinţă de a-ţi rafina sufletul şi mentalul cu subiecte spirituale sau filozofice. Este o perioadă favorabilă călătoriilor, studiilor, cercetărilor, dar şi pentru dialoguri cu persoane erudite. Prudenţă şi măsură în toate! Evită visarea cu ochii deschişi şi avântarea în lumi paralele! Prietenii îţi sunt alături, chiar dacă pe alocuri unii te critică sau chiar îţi obstrucţionează, aparent, progresul. Depinde numai de tine să gestionezi în folosul tău orice tip de relaţie în care eşti implicat. Desprinde-te de cei care te necăjesc sau care se implică în viaţa ta nepermis de mult.

A doua parte a lunii te predispune la izolare şi dialog interior. Odihneşte-te conştient! Revelaţiile vor fi frecvente şi utile pe termen lung.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Carmen Harra, previziuni pentru 2018! Ce ne asteapta in anul ce vine: "Vor fi cutremure multe"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies