Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Citeste previziunile astrologice complete pentru luna iulie. Iata ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Foarte dinamic este sectorul domestic şi relaţiile cu membrii familiei. Discuţii importante, purtate pe tonuri ridicate, posibil declanşarea sau reluarea unor conflicte de familie vechi. Fii prudent şi ţine cont de nevoile şi sfaturile membrilor familiei, altfel există riscul să se permanentizeze unele fisuri în relaţii. În plan amoros se conturează noutăţi, schimbări importante atât într-o relaţie de iubire, cât şi relaţiile cu copiii.

Există şi varianta să devii părinte sau să te ocupi mai mult de copii. Activităţile de genul hobby şi cele distractive vor fi frecvente. Relaţiile cu străinătatea, călătoriile şi studiile revin în atenţie, probabil fiind nevoie să reiei unele demersuri sau unele secvenţe. La serviciu apar schimbări în conducere, dar şi locul tău în cadrul unui colectiv de lucru poate suferi niscai modificări definitive.

Taur

Eşti foarte preocupat cu demersuri ce implică discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi călătorii pe distanţe scurte. Forfota mentală este la cote ridictae, bine fiind să fii prudent şi să-ţi selectezi priorităţile. Evită să vorbeşti despre planurile tale sau despre vulnerabilităţile tale. Unii vor înţelege greşit ceea ce spui, acţionând în consecinţă. Probabil că în urma dialogurilor sau evenimentelor în care eşti implicat alături de alţii, mai ales alături de persoane străine îţi vei remodela radical sistemul valorilor morale şi spirituale, abordând totodată şi o altă filozofie de viaţă şi activitate.

Rezervă momente de odihnă, detaşare de cotidian şi priveşte atent la ceea ce se petrece în jurl tău. Revelaţiile vor fi uluitoare! Casa şi familia te vor acapara mult în a doua parte a lunii, fiind nevoit să te ocupi de treburi domestice.

Gemeni

Cheltuieli, discuţii referitoare la bani, informaţii dinspre locul de muncă referitoare la salarizare sau la modificarea condiţiilor de muncă.

Este bine să reţii cele aflate pe parcursul acestei luni, întrucât îţi vor fi de mare folos undeva, cândva. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate, fiind posibile multe discuţii şi întâlniri importante. Unii prieteni sau unele rude îţi pot oferi soluţii inedite pentru situaţiile problematice în care te afli. Totuşi, fereşte-te de lamentări şi resentimente! Însă legat de banii şi bunurile comune cu alţii se conturează un final de capitol.
Poate fi vorba despre plata unor datorii, dar pot intra în discuţie şi partajele sau moştenirile. Călătorii pe distanţe scurte, planuri de studii, dar şi de vacanţă.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Mihai Voropchievici luna IULIE 2017! Lacrimi si despartiri pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies