Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Citeste previziunile astrologice complete pentru luna iulie. Iata ce ti-au pregatit astrele.

Rac

Este o perioadă de mare forţă pentru tine, deoarece primeşti o energie astrală deosebită. De aceea, rezervă momente de răsfăţ şi stai de vorbă cu tine însuţi. Îţi sunt favorizate trasarea planurilor pe termen lung, fie că este vorba despre planul personal, fie despre cel socio-profesional. Totuşi ai grijă să eviţi comportamentele agresive şi implicarea în acţiuni care nu te privesc. Relaţiile parteneriale sunt răscolite, existând posibilitatea destrămării unui mariaj sau a unei colaborări.

Termenii şi condiţiile de desfăşurare a oricăror relaţii parteneriale se vor schimba radical şi definitiv. Bine este să te retragi din situaţiile, relaţiile care nu te mai satisfac. Schimbări financiare de anvergură.

Leu

Prima parte a lunii te predispune la interiorizare şi detaşare de aspectele materiale ale vieţii cotidiene. Odihneşte-te, plimbă-te cât mai mult prin aer liber şi gândeşte-te pe îndelete la situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat.

Revelaţiile de acum te vor ajuta foarte mult în lunile următoare. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele osoase, circulatorii şi digestive, aşa încât acordă atenţie semnalelor organismului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale sau răniri pe corpul fizic aparent din lucruri mărunte. La serviciu se conturează finalul unei etape, fie prin terminarea unei secvenţe profesionale, fie prin schimbarea locului de muncă la propriu. Sunt şanse de a pune la punct anumite aspecte profesionale, dar nu forţa nota.
În a doua parte a lunii vei străluci.

Fecioara

Foarte evidente sunt relaţiile cu prietenii şi susţinătorii, protectorii din segmentul profesional. Întâlniri, discuţii importante, planuri de anvergură pe termen lung, alături de oameni de nădejde. Totuşi este bine să vorbeşti puţin şi să asculţi mai mult. Sunt posibile şi controverse, dar rolul lor este constructiv în sensul că te vor ajuta să auzi şi să testezi şi alte perspective ale aceleiaşi situaţii sau ale aceluiaşi subiect.

În plan amoros se încheie o etapă, se lămuresc animozităţile, se rediscută termenii şi condiţiile unei relaţii afective. Relaţiile cu copiii se modifică, pentru că îţi vei schimba tu percepţia faţă de iubire şi implicaţiile ei. A doua parte a lunii te predispune la interiorizare şi detaşare de cotidian. Discuţii şi întâlniri tăinuite. 

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop Mihai Voropchievici luna IULIE 2017! Lacrimi si despartiri pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies