Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Citeste previziunile astrologice complete pentru luna iulie. Iata ce ti-au pregatit astrele.

Balanta

Eşti foarte solicitat în plan socio-profesional. Sunt posibile discuţii şi întâlniri cu persoane oficiale, cu şefi, participare la evenimente cu multă lume, atât acasă alturi de membrii familiei şi de rude, cât şi într-un cadru oficial la serviciu. Se recomandă prudenţă, întrucât există riscul să conteşti orice fel de autoritate. Astfel, imaginea ta publică şi poziţia în cadrul unui colectiv important pot avea de suferit.

În segmentul domestic se conturează un final de etapă, în sensul că este posibil să apară schimbări locative definitive, dar şi lămuriri patrimoniale împreună cu cei dragi. Relaţiile cu prietenii se animă mult în a doua parte a lunii. Întâlniri, discuţii, activităţi distractive comune, dar şi controverse în unele relaţii, care astfel se vor destrăma.

Scorpion

O perioadă în care relaţiile cu străinătatea sunt evidente.

Sunt posibile călătorii pe distanţe lungi, planuri pe termen lung fie pentru a călători de agrement, fie pentru studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau legi prietenii noi cu persoane din străinătate. Totul este să nu forţezi nota şi să nu te avânţi pe terenuri necunoscute doar aşa de dragul aventurii şi noutăţii. Relaţiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura. Te vei îndepărta de unele persoane, dar te vei apropia de altele.
Pe de altă parte, dorinţa de elevare sufletească este mare şi ai toate şansele să o îndeplineşti. Implică-te în activităţi culturale şi studii pe termen lung. A doua parte a lunii îţi aduce în atenţie segmentul socio-profesional. Discuţii şi activităţi importante cu şefii.

Sagetator

Preocupările din această lună sunt legate de segmentul financiar. Pe de o parte, veniturile tale vor cunoaşte un final, o schimbare majoră.

Însă, pe de altă parte primeşti ajutor substanţial de la şi prin alţii, cum ar fi de la partenerul de viaţă, de la rude sau de la colaboratori. Se recomandă prudenţă la cheltuieli şi evitarea datoriilor. Totuşi vor apărea cheltuieli comune cu alţii, fie pe bunuri folosite şi administrate în comun, fie pe servicii comune. Relaţiile parteneriale au nevoie de reconfigurări, iar pe acestea le vei determina tu într-un fel sau altul.
Stabileşte clar ce anume doreşti vizavi de ceilalţi, dar şi vizavi de nevoile tale sufleteşti. De mare ajutor îţi sunt activităţile culturale, dialogurile cu oameni erudiţi şi participarea la seminarii şi cursuri spirituale.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Mihai Voropchievici luna IULIE 2017! Lacrimi si despartiri pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies