Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru luna IULIE: Forte puternice dirijeaza destinele zodiilor!

Citeste previziunile astrologice complete pentru luna iulie. Iata ce ti-au pregatit astrele.

Capricorn

Foarte importantă este perioada pentru tine, deoarece sunt şanse deosebite de a-ţi remodela personalitatea, felul de a fi, de a-ţi trasa planuri noi de viitor şi de a începe să relaţionezi altfel cu alţii. Rezervă momente de gândire profundă vizavi de situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat. Renunţă fără echivoc la cele care nu te mai satisfac sau care te solicită nepermis de mult. Relaţiile parteneriale sunt răscolite, dar cumva se lămuresc animozităţi, se schimbă termenii şi condiţiile de desfăşurare, apar noutăţi. Însă, unele relaţii şi colaborări se pot finaliza definitiv din cauza viziunilor total diferite ale celor implicaţi. Cheltuieli comune cu alţii, discuţii referitoare la bani şi bunuri comune cu alţii.

Varsator

Persistă senzaţia că în culisele vieţii tale există forţe care îţi dirijează deciziile şi activităţile.

Pe undeva aşa este, dar privind atent la ceea se petrece în jurul tău vei constata că totul se desfăşoară spre binele tău suprem. Totul este să accesezi partea plină a paharului vieţii tale şi să recunoşti acele realizări şi acele aspecte benefice. Sănătatea este deficitară pe segmentele sistemului osos şi digestiv, aşa încât fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător. Sunt posibile consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Oboseala este accentuată şi ar fi bine să te odihneşti. Multe lumini şi umbre la locul de muncă. Activitate profesională intensă şi relaţii colegiale tensionate. Răbdare, toleranţă şi munceşte corect, la timp, dar totuşi dozându-ţi eforturile.

Pesti

Relaţiile amoroase şi distracţiile reprezintă subiectele principale ale primei jumătăţi din această lună. Controverse între tine şi cei dragi, relaţii deficitare cu copiii, dar şi cu persoana iubită sunt şanse de discuţii aprinse. Fii prudent şi nu forţa nota! Unele relaţii de acest fel se pot destrăma. Ocupă-te şi de un hobby drag sufletului tău, pentru că îţi va aduce relaxare, informaţii şi prieteni noi şi, nu în ultimul rând, amuzament. În a doua parte a lunii se pot evidenţia probleme de sănătate mai ales pe segmentele sistemului circulator şi pe inimă. Ţine cont de semnalele organismului, odihneşte-te şi mergi la controale de specialitate. Chiar ai nevoie de un stil de viaţă sănătos şi potrivit constituţiei tale.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Mihai Voropchievici luna IULIE 2017! Lacrimi si despartiri pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies