Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017. Despartiri si regrete pentru trei zodii

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017. Despartiri si regrete pentru trei zodii
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017. Despartiri si regrete pentru trei zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017.

Berbec

Foarte animat este segmentul domestic! Este nevoie să te ocupi de curăţenii generale, reparaţii sau de vânzarea-achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudenţă, deoarece relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea şi comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu te bazezi pe cele spuse sau decise acum. Persoana iubită şi copiii reprezintă alte subiecte provocatoare. Discuţii, acţiuni recreative împreună cu cei dragi, planuri de călătorii şi de studii.

Printre rânduri, ocupă-te şi de sănătate.

Taur

Multă lume va dori să-ţi vorbească în această săptămână. Însă emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent şi evită discuţiile ample. Se pot relua teme sau activităţi vechi, pe seama faptului că ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Gândurile tale sunt îndreptate spre câştiguri şi investiţii, dar ar fi bine să laşi deciziile majore şi semnarea documentelor importante pentru o altă perioadă.

Sfaturile şi soluţiile primite de la persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur. Demersuri patrimoniale, discuţii cu membrii familiei, planuri domestice.

Gemeni

Eşti pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt şanse deosebite de a trasa direcţii noi, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relaţiile cu ceilalţi, mai ales pe relaţiile cu partenerul de viaţă şi pe relaţiile de colaborare.

Este vremea să renunţi la ceea ce nu îţi mai este de folos şi să te orientezi spre noi orizonturi parteneriale. Există în preajma ta oameni alături de care poţi dezvolta relaţii minunate pe termen lung. Cheltuieli cotidiene, primirea unor cadouri sau a salariului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Zodii care vor avea un Craciun de cosmar. Sunt pline de regrete si de rani mai vechi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies