Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 11 - 17 septembrie 2017: Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu!

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 11 - 17 septembrie 2017: Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu!
Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 11 - 17 septembrie 2017: Certuri, probleme de sanatate si probleme la serviciu!

Citeste previziunile astrologice pentru saptamana 11 - 17 septembrie 2017.

Berbec

O săptămână dinamică, interesantă, cu multe drumuri pe distanţe scurte şi cu dialoguri de anvergură. Forfota din preajmă te poate obosi mult, de aceea selectează priorităţile şi evită flecărelile. Este posibil să fii nevoit a te înscrie la un curs de perfecţionare profesională sau să reiei o secvenţă de învăţare care a rămas fie nefinalizată, fie trebuie luată de la capăt. În orice situaţie te vei afla vei reuşi să te descurci foarte bine, obţinând chiar şi aprecierile celorlalţi.

A doua parte a sătpătămânii va evidenţia relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti. Distracţii, aventuri, hobby-uri.

Taur

Stările tale de spirit fluctuează mult la începutul săptămânii, astfel că îţi poate fi dificil să relaţionezi cu ceilalţi sau să te implici în activităţile cotidiene. Eşti foarte influenţat deocamdată de ceea ce se petrece acasă, cu membrii familiei. Sunt momente pasagere pe care le poţi gestiona foarte bine cu puţin efort şi bunăvoinţă.

Financiar se întrezăresc noutăţi, fie că este vorba despre primirea drepturilor salariale, a unei prime, a unui favor, fie apar informaţii preţioase legate de noile condiţii de muncă care atrag şi modificări salariale. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, activităţi comune cu cei dragi.

Gemeni

Este o mare provocare să-ţi intre cineva în voie în prima parte a săptămânii. Stările de spirit ţi se schimbă frecvent, astfel că şi ţie îţi este dificil să menţii un ritm constant atât în relaţii, cât şi în treburile cotidiene.

Mentalitatea ta este în continuă schimbare şi de aici apar tot soiul de revizuiri ale deciziilor anterioare, răzgândiri privitoare la chestiunile domestice şi la relaţiile familiale. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut. Primeşti bani, probabil salariul, dar şi cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Cheltuieli importante pe cele necesare traiului cotidian. Prieteni de nădejde în preajma ta.

Citseste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Schimbari majore pana la finalul lunii pentru 3 zodii. Afla daca o sa ai noroc in dragoste, cariera sau la bani!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies