Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017: Multe certuri si neintelegeri inainte de Craciun

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017: Multe certuri si neintelegeri inainte de Craciun
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017: Multe certuri si neintelegeri inainte de Craciun

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017.

Berbec

Foarte interesante sunt relaţiile cu străinătatea în aceste zile. Este rost de călătorii îndepărtate, de discuţii cu persoane străine sau de planuri în acest sens. Se deschide o etapă deosebită vizavi de relaţiile cu străinătatea, evidenţiindu-se totodată şi o dorinţă de rafinare sufletească. Îţi este favorizată participarea la cursuri, seminarii, conferinţe şi activităţile culturale. Mentalul este destul de răscolit, astfel că îţi poate fi dificil să menţii o conversaţie importantă sau să iei decizii de anvergură.

Rezumă-te la strictul necesar şi relaxează-te! Reuniuni profesionale, discuţii cu şefi.

Taur

Se deschide un nou capitol financiar, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Se recomandă prudenţă, deoarece sunt şanse de a se încurca lucrurile destul de mult. Pe de o parte apar câştiguri suplimentare, dar pe de altă parte tinzi să investeşti în diverse. Ar fi bine să laşi deciziile ce privesc cheltuielile pentru săptămânile următoare, când se limpezesc gândurile şi comunicarea se poate desfăşura armonios.

Planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este posibil să fii nevoit să reiei unele secvenţe de învăţare sau de evaluare necesare în plan profesional. Sarcini de lucru oferite de către şefi şi dezbateri colegiale furtunoase.

Gemeni

Relaţiile parteneriale se reconfigurează, deschizându-se un nou capitol. Sunt ultimele frământări în relaţia cu partenerul de viaţă sau în relaţia cu cei de afaceri. Acordă atenţie sporită acestor relaţii şi operează acele schimbări de care ai nevoie pentru bunăstarea ta viitoare.

Financiar, sunt posibile cheltuieli comune cu alţii, separări de bunuri patrimoniale, discuţii legate de moşteniri şi partaje specifice unui divorţ. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Evită implicarea în datorii, credite sau în a te oferi să plăteştu tu pentru alţii. Activităţile culturale îţi vor bucura sufletul în a doua parte a săpătmânii. Participă activ la ele şi lasă-te purtat de feeria lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Ce spun runele despre noroc, iubire, sanatate cariera: "Record de divorturi"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies