Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017: Multe certuri si neintelegeri inainte de Craciun

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017: Multe certuri si neintelegeri inainte de Craciun
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017: Multe certuri si neintelegeri inainte de Craciun

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017.

Rac

Se deschide o nouă etapă profesională a locul de muncă. Se vor revizui anumite sarcini de muncă, vei primi altele de mare anvergură, iar eforturile tale vor fi răsplătite din plin. Implică-te cu încredere în tot ce se iveşte, pentru că te vei descurca excelent. Relaţiile parteneriale sunt umbrite şi se conturează încet, sigur şi discret schimbări de anvergură. Observă şi reţine ceea ce se discută şi ceea ce se petrece între tine şi partenerul de viaţă, colaboratori, parteneri de afaceri.

Sunt adieri subtile privitoare la ceea ce va urma. Cheltuieli comune cu alţii pe facturi, servicii de care beneficiaţi împreună, planuri financiare importante.

Leu

Eşti foarte creativ în această săpătmână şi dornic de a-ţi schimba planurile de viaţă, mai ales cele care privesc segmentul sentimental. Sunt ultimele retuşuri în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită şi relaţia cu copiii. Stabileşte clar ce anume vrei în contiuare să se petreacă în viaţa ta amoroasă şi ai încredere că aşa va fi.

Decii, fii foarte atent ce îţi doreşti! La serviciu se deschide o nouă etapă, care anunţă sarcini de lucru interesante, de mare anvergură. Totuşi, climatul profesional este tensionat şi umbrit, astfel că este bine să-ţi dozezi eforturile şi să te implici numai în ceea ce simţi tu că îţi este de folos şi îţi bucură sufletul. Îngrijeşte-ţi sănătatea!

Fecioara

Segmentul domestic şi relaţiile familiale intră într-o nouă etapă.

Schimbări de domiciliu, chestiuni privitoare la moşteniri, planuri domestice, discuţii de anvergură cu neamurile. Ceea ce se stabileşte acum pe tot ce ţine de casă şi familiei va avea efecte pe termen lung. Se animă mult segmentul amoros. relaţiile cu persoana iubită şi relaţiile cu copiii se vor reconfigura încet, sigur şi discret, acum în această săptămână fiind un preambul la ce va urma. Prudenţă şi circumspecţie! Este rost de discuţii aprinse, însă se vor lămuri multe şi mărunte.
Mult de lucru, atât la serviciu, cât şi acasă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Ce spun runele despre noroc, iubire, sanatate cariera: "Record de divorturi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies