Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 19 - 25 martie 2018.

Berbec

 

Primele zile ale săptămânii anunţă câştiguri surprinzătoare. Sunt posibile cadouri, recompense sau rezolvări financiare mult aşteptate. De asemenea creşte riscul de a cheltuie mult şi pe te miri ce. Pe 22 şi 23 Martie stările tale interioare sunt excelente. Ai preocupări intelectuale, te gândeşti la mici excursii sau călătorii în străinătate, dorind să-ţi plimbi sufletul pe tărâmuri de vis. Vei fi susţinut în demersurile tale de către persoanele din anturajul apropiat, astfel că ar fi bine să te sfătuieşti cu cei pe care-i întâlneşti în cale.

Touşi vorbeşte strictul necesar şi nu te hazarda în discuţii filozofice. Sfârşitul săptămânii aduce forfotă în plan domestic şi familial. Rezolvă treburile gospodăreşti şi stai mai mult de vorbă cu membrii familiei.

 

Taur

 

În primele zile ale săptămânii eşti plin de viaţă şi încrezător în forţele tale. Controlează-ţi stările şi reacţiile, pentru că există riscul să strici situaţii şi relaţii bune.

Pe 22 şi 23 Martie apar chestiuni legate de bani sau moşteniri. Sunt posibile cadouri sau veşti legate de capitolul financiar, dar deocamdată sunt doar idei sau planuri. Lucrurile în acest sens se vor concretiza mai târziu. Pe de altă parte continuă apariţia cheltuielilor comune cu alţii, fie pe daune, fie pentru a rezolva diverse litigii. Fii prudent şi nu te avânta în orice investiţie care aparent promite câştiguri fabuloase.
La finalul săptămânii eşti comunicativ, te simţi bine şi entuziasmat de planurile tale. Mulţi dintre apropiaţi te vor admira sincer.

 

Gemeni

 

La începutul săptămânii ai stări confuze, eşti mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca şi sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La serviciu ai multe de făcut, astfel că ar fi bine să apelezi la sprijinul colegilor.

Ia aminte la zvonurile aruncate chipurile în grabă de unii şi alţii din segmentul profesional. Pe 22 şi 23 Martie te vei simţi mult mai bine, dar nu forţa nota. Începi să ai încredere în forţele proprii şi să te bucuri de tot ce este în jurul tău. La sfârşitul săptămânii sunt posibile cadouri, recompense materiale sau chiar veşti legate de o nouă grilă de salarizare. Reţine ce se petrece în plan financiar, deoarece este un preambul la ce va urma.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dezvaluirile lui Nostradamus pentru 7 zodii! Ce a prezis pentru zodia ta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies