Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. Urmeaza o perioada de foc la nivel astral

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 19 - 25 martie 2018.

Balanta

 

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani, bunuri, cheltuieli comune cu alţii. Ai şanse să primeşti bani fie dintr-o colaborare, fie cineva se gândeşte să-şi ofere un cadou deosebit. De asemenea pot intra în discuţie planurile de afaceri, care deocamdată este bine să rămână la stadiul de planuri. Achită-ţi datoriile la timp şi evită acumularea altora noi. Zilele de 22 şi 23 Martie se asociază cu gânduri, idei, planuri legate de studii sau călătorii.

Eşti comunicativ, practic devenind, pentru câteva momente, filozoful Zodiacului. Însă totodată eşti şi un bun ascultător. Sfârşitul săptămânii evidenţiază aspecte profesionale. Vei fi nevoit să faci faţă atât problemelor familiale, cât şi celor sociale.

 

Scorpion

 

Se conturează un spectacol în relaţiile parteneriale, astfel că este bine să fii pregătit pentru discuţii lungi şi turnuri în unele înţelegeri considerate până nu demult sigure şi confortabile.

Intervalul 20 – 22 Martie îţi poate oferi surprize de proporţii atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile profesionale. Ia aminte la ce se discută şi petrece în segmentul partenerial, deoarece se anunţă fie sfârşitul unora, fie debultul altora. Pe 23 şi 24 Martie apar aspecte financiare comune cu alţii, de genul achitarea taxelor, serviciilor, discuţii legate de moşteniri, partaje personale şi profesionale. Fii prudent cu fiecare cheltuială şi păstrează în siguranţă documentele financiare.
La finalul săptămânii sunt potrivite activităţile culturale.

 

Sagetator

 

Primele zile ale săptămânii evidenţiază probleme de sănătate sau la locul de muncă. Există ceva ascuns sau neştiut în aceaste zone, astrele trimiţându-ţi impulsuri pentru a fi atent. Oboseala este accentuată, iar consultaţiile şi analizele medicale pot fi la ordinea zilei. Fii prudent şi îngrijeşte-te serios, pentru că afecţiunile actuale se pot desfăşura pe termen lung, într-un mod foarte surprinzător.

La serviciu apar disonanţe între tine şi colegi, astfel că este bine să te bazezi mai multe pe forţele proprii. Răsturnările de situaţie în plan profesional pândesc în umbră şi oricând îşi pot face apariţia. Pe 22 şi 23 Martie, atenţia îţi va fi atrasă de segmentul partenerial, unde ai câte ceva de lămurit. Weekend-ul aduce cheltuieli.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Dezvaluirile lui Nostradamus pentru 7 zodii! Ce a prezis pentru zodia ta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies